Pyrex Clear Double Wall Glass Melkekopp med håndtak

Du vil finne det som et jur av melkekuen hvis du ser på koppens indre utforming, noe som vil få deg til å knytte deg til det du drikker den varme melken som bare er presset ned fra kuene. For gøy det er!

Produktdetaljer

Håndlaget pyrex klar dobbeltvegg borosilikat glassmelkekopp med håndtak

-Vare nr: JX4102

-Materiale: borosilikatglass

-Farge: klar

-Størrelse: 180 ml

-MOQ: 500 stykker

-Håndverk: håndblåst

-Pakking: hver glassskygge er pakket med individuell eske og deretter i hovedkartong

 

Produksjon

2

● DOBBELSLAGKUPP ER KONVENSANT Å DRIKE: Kroppen på koppen adoptert Dobbeltisolert struktur, kan holde varmen i lang tid når skum eller drikke kokt melk, og ikke brenne hender. Er en veldig praktisk kopp!

● CHRACTERISTIC SHAPE: Du vil finne det som et jur av melkoen hvis du ser på koppens indre design, som vil få deg til å knytte deg til det du drikker den varme melken som bare er presset ned fra kyrne. For gøy det er!

● TOP QUALITU MATERIAL & CRYSTAL CLEAR: koppen er laget av topp borosilikatglass og så glitrende som krystall. Presenter perfekt melkehvit fra melkeskum og melk. På samme tid ble det avfyrt ved 600 grader Celsius, har sterk tilpasningsevne til temperaturendring. vil ikke sprekke forårsaket av store temperaturendringer.

● SMOOTH TEXTURE & LETT å rengjøre: overflaten er veldig glatt, lett å rengjøre og ikke smaken av adsorpsjonen av te, egnet for typer drikke som te, kaffe, melk, fruktjuice og andre varme og kalde drikker. I mellomtiden er krystallklar tekstur lett å finne hvor den ikke er ren, slik at du alltid holder det rene og sanitære.

Melkekopp med dobbelveggglass er veldig fint design, og det er også varmebestandig pyrex og matsikkert, vi kan betrakte det som en koppgave til vennene dine, elskere, slektninger, noe som betyr evig kjærlighet.


Forespørsel