hånd blåst elegant dobbel vegg isolert glass kaffekopp

Denne doble glasskoppen er 300 ml, som er laget av blyfri håndlaget borosilikatglass av høy kvalitet, dette er et lett glass som tåler høye temperaturer.

Produktdetaljer

hånd blåst elegant dobbel vegg isolert glass kaffekopp

Denne doble glasskoppen er 300 ml, som er laget av blyfri håndlaget borosilikatglass av høy kvalitet, dette er et lett glass som tåler høye temperaturer. Oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskaps safe. Brillene har en fin følelse i hånden og er utrolig holdbare og egnet for daglig bruk. De rengjør helt og etterlater ingen rester fra en tidligere drink.


Beskrivelse av produksjon

Modell nr.

JX4123 hånd blåst elegant dobbel vegg isolert glass kaffekopp

image001

Materiale

Borosilikat glass

Størrelse

300 ml

Teknikk

Håndlaget

Moq

500 stykker

Leveringstid

Innen 25 virkedager etter at vi får depositumet.

Betaling

50% Innskudd via T / T, og saldoen med T / T etter å ha mottatt kopien av B / L via e-post.


Produktdetaljer


Produksjon og pakke


Programmet


Vår tjeneste


Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på å produsere høy kvalitet håndblåst elegant dobbel vegg isolert glass kaffekopp. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Vær fri til å legge inn en bestilling av disse delikate glassproduktene laget i Kina med våre produsenter.
Hot Tags: hånd blåst elegant dobbel vegg isolert glass kaffekopp, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like