Dobbel vegg glasskopp med forseglet bambuslokk

▲ Laget av høykvalitets borosilikatglass som er BPA-GRATIS. Trygt og sunt for kroppen din. Dobbelveggskoppene har varmebestandighet. Unngå å bli for varm eller for kald til å skade hendene.

Produktdetaljer

Dobbel veggglasskopp med forseglet bambuslokk

▲ Laget av høykvalitets borosilikatglass som er BPA-GRATIS. Trygt og sunt for kroppen din. Dobbelveggskoppene har varmebestandighet. Unngå å bli for varm eller for kald til å skade hendene. Maksimumstemperaturen er +150 ℃ ,, den laveste temperaturen er -20 ℃.

▲ Du kan velge hvilken som helst drink for å nyte denne fantastiske tiden alene eller med familien, vennen og kollegaen. Glassveggens dobbelveggede design forbedrer livslykken som er enkel og luksuriøs.

▲ Disse koppene er perfekte for kaffe, te, juice, melk, isdrikker eller smoothies. Den brukes til familiefest, jubileumsfest, bryllupsseremoni osv. Ta en drink og ha det gøy.


Produkt detalj

▲ Modell nr.: JX4117

▲ Materiale: Borsilikatglass

▲ Størrelse: 250ML, 350ML, 450ML

▲ Teknologi: blåst for hånd

▲ Pakke: Ett stykke i en eske, mange stykker i en hovedkartong, eller som kunder' krav


Produktbilde


Produksjonsprosess


FAQ


Jingxin Glassware er en ledende bedrift som spesialiserer seg på å produsere høykvalitets glassbeger med dobbelt vegg med forseglet bambuslokk. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Vær så snill å legge inn en bestilling av disse delikate glassproduktene laget i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: dobbel glass glasskopp med forseglet bambuslokk, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like