Double Wall Champagne Double Wall Glass Cup

▲ Designet med dobbeltvegget isolasjon for å holde øl kaldere, lenger. Øl smaker bedre enn i vanlig glass, og den unike formen gjør at drinker ser vakkert ut i luften.

Produktdetaljer

Double Wall Champagne Double Wall Glass Cup

▲ Designet med dobbeltvegget isolasjon for å holde øl kaldere, lenger. Øl smaker bedre enn i vanlig glass, og den unike formen gjør at drinker ser vakkert ut i luften. La den stå i fryseren for å ha et avkjølt, drikkeklar glass for hånden.

▲ Borsilikatglass er laget i Kina og er materialet du ønsker for å få best resultat når du håndterer glass - oppvaskmaskin, kjøleskap. For en bedre opplevelse anbefales ikke mikrobølgeovner, håndvask anbefales. Det er et hull i bunnen av koppene for å balansere trykket for å sikre sikkerheten.


Produkt detalj

▲ Modellnr.: JX4121

▲ Materiale: Borsilikatglass

▲ Størrelse: 150 ml, Bunndiameter 3,9 cm, Toppdiameter 4,8 cm, høyde 16,3 cm

▲ Teknologi: blåst for hånd

▲ Pakke: Ett stykke i en eske, mange stykker i en hovedkartong, eller som kunder' krav


Produktbilde


Produksjonsprosess


FAQ


Jingxin Glassware er en ledende bedrift som spesialiserer seg på produksjon av høykvalitets dobbeltveggs champagneglass. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Vær så snill å legge inn en bestilling av disse delikate glassproduktene laget i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: dobbel vegg champagne dobbel vegg glass kopp, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like