450 Ml Double Wall Borosilicat Glass Juice Cup For Drinking

Hold fingrene trygge og kule med varmebestandig motstandsdyktig glass, så drikkene blir varme uten at fingrene blir brente!

Produktdetaljer

-Item nr: JX4104

-Materiale: borosilikatglass

-Color: klar

-Size: toppdiameter 85mm, bunndia 58mm, høyde 180mm

-MOQ: 500 stk

-Craft: håndblåst

-Packing: hver glassskygge er pakket med individuell boks og deretter inn i master-kartong

Produksjon

2

● DEN PERFEKTE DRIKKEN MED DEN IDEALE TEMPERATUREN: Isolerte briller slik at du kan få din kopp kaffe, espresso, cappuccino eller te varmere lenger og kan fortsette å nyte den deilige, varme drikken til det fulle.

● UNIQUE DUBBEL VALLED GLASS DESIGN: Hold fingrene trygge og kule med varmebestandig motstandsdyktig glass, slik at drikkene blir varme uten at fingrene dine brenner!

● Lett å rengjøre og bygge til siste: Slitesterk, ripebestandig, slitesterk og sikker for mikrobølgeovn og oppvaskmaskin! Borosilikatglass er det materialet du vil ha når du arbeider med noe glass for best resultat!

Dobbelglass glass kopp er veldig fin design, og det er også varmebestandig pyrex og mat trygt, vi kan betrakte det som en kopp gave til dine venner, elskere, slektninger, som betyr evig kjærlighet.

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på produksjon av 450 ml dobbel vegg borosilikat glass juice kopp for å drikke. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel