200 ml dobbeltveggs borosilikatglass Cup Offee

På grunn av håndblåst glass er hullet i bunnen en normal prosess, ikke bekymre deg, det er tetning, vannet vil ikke gå inn.

Produktdetaljer

200 ml dobbeltvegg borosilikatglass cup offee eller te glass krus drikkeglass

-Vare nr: JX4105

-Materiale: borosilikatglass

-Farge: klar

-Størrelse: topp diameter 85mm, nederste diameter 60mm, høyde 120mm

-MOQ: 500 stykker

-Håndverk: håndblåst

-Pakking: hver glassskygge er pakket med individuell eske og deretter i hovedkartong

Glasset er laget av høykvalitets borosilikatglass, aksepterer temperaturforskjell på -20 til 150 ℃, slik at de har varmebestandig, jevn linje, isolasjon. Bra for å dele typer drikke, kaffe, melk med familie og venner.


Normalt fenomen

På grunn av håndblåst glass er hullet i bunnen en normal prosess, ikke bekymre deg, det er tetning, vannet vil ikke gå inn.

Dobbeltlagsdesign, Burning went Away.

Fortsetter du problemer med vanlig glassforbrenning? Teocera-briller hjelper deg med å løse dette problemet, dobbeltlags isolasjonsdesign, og gir deg et behagelig preg.

Dobbel veggglasskopp er veldig flott design, og det er også varmebestandig pyrex og matsikker, vi kan betrakte det som en koppgave til dine venner, elskere, slektninger, noe som betyr evig kjærlighet.

Jingxin Glassware er et ledende foretak som spesialiserer seg på å produsere 200 ml dobbeltveggs borosilikatglass cupmasse av høy kvalitet. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Bare legg inn en bestilling av disse delikate glassproduktene produsert i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel