Glatt glasskrukke med lett bærende kuledeksel

▲ Prøv dem oppstilt på kjøkkenbenkene for å holde tørre ingredienser trygt oppbevart, hold dem på forfengelighet for å holde lite tilbehør, eller bruk dem i arbeidsområdet ditt.

Produktdetaljer

Glatt glasskrukke med lett bærende kuledeksel

▲ Prøv dem oppstilt på kjøkkenbenkene for å holde tørre ingredienser trygt oppbevart, hold dem på forfengelighet for å holde lite tilbehør, eller bruk dem i arbeidsområdet ditt. De legger til et sprut av stil til rommet ditt.

▲ Gjennomsiktige glasskrukker gjør det enkelt å se innholdet på et øyeblikk. En veldig god beholder for å legge tørre faste bønner, for eksempel kaffebønner, røde bønner, svarte bønner, grønne bønner etc.


Produkt detalj

▲ Modell nr.: JX5111

▲ Materiale: Borosilikat3,3 glass

▲ Størrelse: dia.90 * H10cm, dia.90 * H15cm, dia.90 * H20cm, etc.

▲ Teknologi: blåst for hånd

▲ Pakke: 1 stk / brun eske, mange stykker i en hovedkartong, eller som kunder' krav.


Produktbilde


Produksjonsprosess


FAQ


Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert i å produsere glatt glasskrukke av høy kvalitet med lett deksel. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Vær så snill å legge inn en bestilling av disse delikate glassproduktene laget i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: glatt glasskrukke med lett bærende kuledeksel, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like