Rund konisk glassburk med tre lokk

Den runde koniske glassburken med tre lokk, som er Den beste beholderen for å bruke butikkekjøt, godteri, krydder, mel, te, nøtter og frokostblandinger, etc.Dette lass krukkene med tre lokk er ikke bare bare dine vanlige lagringsflasker, men også også et stilig tillegg til kjøkkenet ditt.

Produktdetaljer

Den runde koniske glassburken med tre lokk, som er Den beste beholderen for å bruke butikkskap, godteri, krydder, mel, te, nøtter og frokostblandinger, etc.Dette lass krukkene med tre lokk er ikke bare bare dine vanlige lagringsflasker, men også å være et stilig tillegg til kjøkkenet ditt.

2


Produksjonsbeskrivelse

2


Trekk

• Multifunksjon, vakker, praktisk.

• Lett å rengjøre, hurtig skrubbe, skyll og legg dem et sted varmt for å tørke og så legger de tilberedte varer i krukken

• Oppvaskmaskinssikkerhet, men håndvask anbefales.

• Mikrobølgeovn trygt uten kork


Produksjonsprosess og pakking av bilder

1 (1)

1-2

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på produksjon av høy kvalitet rund konisk glassburk med tre lokk. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel