Kaffebønne oppbevaringsglasskrukke med Natual Oak Cork

▲ Oppbevaringskrukker er laget av blyfritt glass av høy kvalitet, de gir en klar, polert base som er perfekt kontrastert av et naturlig trelokk.

Produktdetaljer

Kaffebønne oppbevaring glasskrukke med naturlig eik kork

▲ Oppbevaringskrukker er laget av blyfritt glass av høy kvalitet, de gir en klar, polert base som er perfekt kontrastert av et naturlig trelokk.

▲ Silikonringen gjør at det naturlige eikelokket lukkes tett, noe som sikrer at maten i beholderen blir lagret og holdt frisk. Ypperlig til oppbevaring av informasjonskapsler, sukker, kaffebønner, mel, sukker, krydder og andre kjøkkenstifter.


Produkt detalj

▲ Modell nr.: JX5112

▲ Materiale: Borosilikat3,3 glass

▲ Størrelse: dia.90 * H70mm, dia.90 * H100mm, dia.90 * H150mm, dia.90 * H200mm etc.

▲ Teknologi: blåst for hånd

▲ Pakke: 1 stk / brun eske, mange stykker i en hovedkartong, eller tilpasset


Produktbilde


Produksjonsprosess


FAQ


Jingxin Glassware er et ledende selskap spesialisert i produksjon av glasskrukke av høy kvalitet med kaffebønner med naturkork. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Vær så snill å legge inn en bestilling av disse delikate glassproduktene laget i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: kaffebønner lagring glasskrukke med natual eik kork, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like