Luftstramt rundt sylinderglasskrukke med bambuslokk

Glassmatvarebeholdere med bambuslokk, som er av lufttett funksjon, så det er gode oppbevaringsbeholdere for Candy, Cookie, Rice og Spice Jars - Sukker eller Flour Container - Stor og liten lufttett matburke for Pantry.

Produktdetaljer

Glassmatvarebeholdere med bambuslokk, som er av lufttett funksjon, så det er gode oppbevaringsbeholdere for Candy, Cookie, Rice og Spice Jars - Sukker eller Flour Container - Stor og liten lufttett matburke for Pantry. Ikke giftig klart høyverdig borosilikatglass, som har lav ekspansjonshastighet, høy temperaturbestandighet, høy styrke, høy hardhet. Det lufttette lokket er laget av bambus, trygt og miljømessig.

5_


Produksjonsbeskrivelse

2


Produktfunksjon

• FUNKSJONSOPPBEVARINGSJAR: Perfekt til lagring og bevaring av en rekke ingredienser, inkludert teblader, kjeks, godteri, honning, mel, nøtter, korn, syltetøy, chutneys, ris, sukker, kaffe, urter, etc. De fleste kjemiske væsker, som f.eks. syrer og baser, kan plasseres bortsett fra flussyre.

• Ikke giftig, klart høyverdig borosilikatglass, som har lav ekspansjonshastighet, høy temperaturbestandighet,

• Lufttett: Bambuslokk og silikonforseglingsring kan holde ut luft, skape et lufttett og fuktsikkert miljø for å holde innholdet tørt og holde insekter ute.


Produksjonsprosess og pakking av bilder

5_

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på produksjon av høy kvalitet lufttett rundt sylinder glass jar med bambus lokk. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel