Klar glassmagasin med korklokk

HÅNDBLÅSING BOROSILIKATGLASS AV HØY KVALITET gjør tynnere, lettere, i stand til å motstå termisk støt, riper og motstandsdyktighet mot brudd, Skape et sunt liv.

Produktdetaljer

▲ HÅNDBLÅSING BOROSILIKATGLASS AV HØY KVALITET gjør tynnere, lettere, i stand til å motstå termisk støt, riper og motstandsdyktighet mot brudd. Skap et sunt liv.

▲ MED KORKLID: Tetningsring av korklokk holder lufta ute, og skaper et lufttett miljø for å holde innholdet tørt. Forseglede bokser er tette, glassmateriale, giftfri, lagringsgjenstander mer behagelig.

▲ FUNKSJONALE OPPBEVARINGSKRUER: Perfekt til oppbevaring og konservering av en rekke ingredienser, inkludert konserver, syltetøy, chutneys, ris, sukker, mel, te, kaffe, urter, krydder, kjeks, etc. De fleste kjemiske væsker, som syrer og baser, kan plasseres unntatt fluorvätesyre.


Produkt detalj

▲ Modellnr .: JX5105

▲ Materiale: Borosilikatglass

▲ Størrelse: Liten 700 ml, bred 9,5 cm, høyde 12,5 cm Stor 1000 ml, bred 11,5 cm, høyde 16,5 cm

▲ Teknologi: blåst for hånd

▲ Pakke: Én brikke i en boks, mange brikker i en hovedkartong, eller som kundekrav.


Produktbilde

JX5105 (1)(001)JX5105 (2)(001)JX5105 (3)(001)


Produksjonsprosess

5105


FAQ

5105.1(001)

Jingxin Glassware er et ledende foretak som spesialiserer seg på å produsere glass av klart glass med matlagringskrukke med selkorkelokk. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Bare legg inn en bestilling av disse delikate glassproduktene produsert i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: klar glass matlagringskrukke med segl kork lokk, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like