Klar liten flaske med glassflaske med korklokk

Ideell for parfymeprøver, meldingsflaske, lagring av småting, bryllupsgaver og bryllupsdekorasjoner, en god valuta for pengene.

Produktdetaljer

▲ Kan brukes forskjellige stiler eller design. Ulike størrelser for valg.

▲ Ideell for parfymeprøver, meldingsflaske, lagring av småting, bryllupsgaver og bryllupsdekorasjoner, og gir en god valuta for pengene.

▲ Matkvalitetsmateriale, rent og ikke-giftig, og korken er glatt, ikke lett å slippe rester som kan plugges fast i flaskehullet.

▲ Å lage gaver av deg selv kan uttrykke tankene dine bedre. Du kan legge fargerik sand eller skjell i en flaske, eller du kan legge jord og plante gress.


Produkt detalj

▲ Modellnr .: JX5005

▲ Materiale: Borosilikat lass

▲ Størrelse: Som bilder viser

▲ Teknologi: blåst av maskinen

▲ Pakke: Mange stykker på en papirplate, eller som kundekrav


Produktbilde

JX5005-1(001)JX5005-3(001)JX5005-4(001)

FAQ

Jingxin Glassware er et ledende foretak som spesialiserer seg på å produsere en liten, liten glassflaske med glassflaske med korklokk. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Bare legg inn en bestilling av disse delikate glassproduktene produsert i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: klar liten glassflaske med gaveflaske med korklokk, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like