45 minutter Golden Sand Glass med gulbrun base

Sand glass timeglass sand timer er laget av slitesterk PVC, høy kvalitet borosilicate3.3 glass og giftfri sand, Uneasy å bryte.

Produktdetaljer

Sand glass timeglass sand timer er laget av slitesterk PVC, høy kvalitet borosilicate3.3 glass og giftfri sand, Uneasy å bryte. Å bruke disse sandtimerne kan være mye mer behagelig og mindre distraherende enn å se på telefonen din, slik at du kan holde deg fokusert og produktiv i lengre tid. Denne sandglasstimeren er et flott tidsstyringsverktøy for chidren, for å hjelpe barna med å gjøre ting mer effektivt og utvikle en sterk følelse av tid. Ideell for matlaging, bruk av klasserom, spilletid, treningstimer (yoga eller psykologisk trening). Kan også brukes som hjemmekontor dekorasjon. Flott gave til barn og venner.

2


Produksjonsbeskrivelse

2


Produktfunksjon

• STURDY SOLID SAND CLOCK: Mens de fleste 45 minutters timeglass flipper og faller lett, vil denne stilige timeglasset med massivt trebunn forbli solid på skrivebordet og holde seg på plass til det aller siste sandkornet glir gjennom.

• Perfekt valg for premium gave

• Elegant gult trebunn

• MERKNAD - Denne sandtimeren er ikke en presisjonstidsanordning, det er tidsavvik. Vennligst ikke bruk noe for å skrape ordene på glasset for å forhindre at ordene faller av. Under voksenoppsyn når lite barn under 3 år bruker timeren


Produksjonsprosess og pakking av bilder

1 (4)


FAQ

1 (9)

Jingxin Glassware er en ledende bedrift som spesialiserer seg på å produsere høy kvalitet 45 minutter gyldent sand glass med ravtrebase. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel