30 Minutter Timeglass Sand Timer Med Hvit Sand

Med alle distraksjoner, forpliktelser og konstante sosiale medier, er det lett å miste fokus. Så timeglass sand timeren vil hjelpe deg å fokusere på en ting i enkelt tid.

Produktdetaljer

Blir du hele tiden bombardert av distraksjoner? Fortsetter arbeidet med å hakke opp foran deg? Blir dine mål trukket tilbake hver dag?

Med alle distraksjoner, forpliktelser og konstante sosiale medier, er det lett å miste fokus. Så timeglass sand timeren vil hjelpe deg å fokusere på en ting i enkelt tid. Disse gjennomsiktige timeglassene er ikke bare gode for bordvisning, men du kan også takle arbeidet ditt effektivt. Bryt arbeidet ditt i enkle, effektive intervaller. Ulike glassdesign med forskjellig farget sand, som hvit, svart, rosa, lilla, blå, ets, det er alltid en for deg.

6


Produksjonsbeskrivelse

6


Produktfunksjon

• 30 minutter arbeid, gjør denne typen elegante, men robuste sand timere det enkelt å spore arbeidet ditt, måle fremdriften og forhindre utbrenning med tid. Med en halv time med arbeid

• Fin dekorasjon, det klare glasset med hvit sand og trebunn gjør den perfekt for kontoret eller skrivebordet dekorasjon.

• Klassisk valg for premium gave med tilpasset logo

• CLASSIC, ELEGANT SAND TIMER - Disse robuste borosilicate3.3 glass sand timers er ganske enkelt nydelig. Den minimalistiske designen og kontrasterende svart-hvitt sand kommer til å skille seg ut på et hvilket som helst skrivebord, dobling som et dekorativt løft i produktiviteten.

• STURDY AND STABLE - Disse solide glass sand timers er bygget for å vare, og med bonus bøk tre står med myke filt baser, vil timeglassene være stabile og beskyttet selv når du jobber i en travel kaffebar eller matlaging.


Konkurransedyktige fordeler

• Tilgjengelig etterbehandlet prosedyre: utskrift, dekal, sprayfarge, frost, gullstempling, håndtrækning og så videre.

• Liten MOQ og prøve kort leveringstid

• Hurtig og presis tilbud


Produksjonsprosess og pakking av bilder

6

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert seg på produksjon av høy kvalitet 30 minutter timeglass sand timer med hvit sand. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel