Originalitet Vegg Stue Vegghengende glassvase fra Terrariums

Glasset inkluderer 1 hull på toppen (4,5 cm bredt) på hver runde hengende terrariumkule for enkel vanning og et lite hull på baksiden av kloden for å hekte for enkel hengning på en vegg.

Produktdetaljer

Originalitet Vegg Stue Vegghengende glassvase fra Terrariums

Glasset inkluderer 1 hull på toppen (4,5 cm bredt) på hver runde hengende terrariumkule for enkel vanning og et lite hull på baksiden av kloden for å hekte for enkel hengning på en vegg. Pluss et sett med merkekroker for å henge din vertikale hageglassplanter. Ny og forbedret emballasje, sikret i solid isopor, sørger for sikker forsendelse av disse vakre glasskulene.


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX3318 Originalitet Vegg Stue Vegghengende glass Terrariums Vase

image001(001)

Materiale

3mm Borosilikatglass

Størrelse

Dia12cm X H12cm

Teknikk

Munn blåst

MOQ

500 stykker

Leveringstid

Innen 25 virkedager etter at vi har fått depositumet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og balansen med T / T etter mottak av B / L på e-post.


produkt detaljer

1


Produksjon& Pakke

image010


applikasjon


Vår service


Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert i å produsere høykvalitets originalitet vegg stue vegghengende glass terrarier vase. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Vær så snill å legge inn en bestilling av disse delikate glassproduktene laget i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: originalitet vegg stue vegghengende glass terrarier vase, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like