Håndlaget Clear Pear Glass Terrarium

Dette pæreformede glassterrariet er laget av varmebestandig borosilikatglass. Du kan henge den eller sette den på bordet som ditt design.

Produktdetaljer

Dette pæreformede glassterrariet er laget av varmebestandig borosilikatglass. Du kan henge den eller sette den på bordet som ditt design. Du kan dekorere den med luftplanter, skjell og små blomster for å lage en liten vertikal hage. Det er en av de beste glassene for å dekorere hjemme, kontor, kaffebar og innendørs hage!


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX3303 Clear Pear Glass Terrarium

Materiale

Borosilikatglass

Størrelse

Dia 100mm x Høyde 160mm / godta tilpasning

Teknikk

Munn blåst for hånd

MOQ

500 stk

Leveringstid

Innen 25 arbeidsdager etter at vi mottar innskuddet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og balansen ved T / T etter å ha mottatt kopien av B / L via e-post.


Flere produktbilder

4_

4_


applikasjon

Dette pæreformede glassterrariet er laget av varmebestandig borosilikatglass. Du kan henge den eller sette den på bordet som ditt design. Det er en av de beste gaver til familie, kjæreste og venner. Du kan sette dine koselige luftplanter i glassterrarier, som er veldig interessante ting. Hvis du trenger, kan vi også tilpasse glassdyner som kundenes krav.

3


Vår service

5_

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på produksjon av høy kvalitet håndlaget klart pære glass terrarium. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel