Bulb Light Terrarium Air Plant

Dette pærelys terrariet er prefekt for et DIY-prosjekt etter fantasiene dine, som kan få et unikt ornament. Du kan dekorere den med mose, luftplanter, skjell og annet tilbehør for å designe en liten vertikal hage.

Produktdetaljer

Dette pærelys terrariet er prefekt for et DIY-prosjekt etter fantasiene dine, som kan få et unikt ornament. Du kan dekorere den med mose, luftplanter, skjell og annet tilbehør for å designe en liten vertikal hage. Du kan også henge denne glassvasen på soverommet, stuen med små planter eller stearinlys i det eller hvor som helst du ønsker. Det er et ideelt glassutstyr for å dekorere hjem, kontor, kaffebar og innendørshage!


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX3301 Bulb Light Terrarium Air Plant

JX3301-01(001)

Materiale

Borosilikatglass

Størrelse

Dia 80mm x høyde 140mm / aksepter tilpasning

Teknikk

Munnen blåst for hånd

MOQ

500 stykker

Leveringstid

Innen 25 arbeidsdager etter at vi får innskuddet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og saldoen ved T / T etter å ha mottatt kopien av B / L per e-post.


Flere produktbilder

2

 

Produksjon og pakke

Hvert glassterrarium er forsiktig laget for hånd. Det er to metoder for å pakke glassterrarier: ett stykke per innpakning; ett stykke per indre styrofoam-pakke. Vi aksepterer selvfølgelig å pakke glassterrarier som våre kunders krav også. Eventuelle behov, vennligst kontakt oss fritt.

2

applikasjon

Glassterrarier er egnet for hjemmekreativ dekorasjon, møbler, gaver og så videre. Det er en av de beste gavene til familie, kjæreste og venner. Du kan legge de koselige luftplantene dine i glassterrarier, som er veldig interessante ting. Hvis du trenger, kan vi også tilpasse glasshuler som kundenes krav.

3

Jingxin Glassware er et ledende foretak som spesialiserer seg på å produsere høykvalitets pære lys terrarium luftverk. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Bare legg inn en bestilling av disse delikate glassproduktene produsert i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: pære lys terrarium luft anlegg, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like