Fancy Flat Round Wholesale Clear Glass Vase Fish Bowl For Home

Denne glassfiskskålmunnen blåst av arbeideren. Håndblåst krystallklart glass ikke maskin laget. Laget med tykt glass for den perfekte Bubble Bowl Vase.

Produktdetaljer

Fancy Flat Round Wholesale Clear Glass Vase Fish Bowl for Home

Denne glassfiskskålmunnen blåst av arbeideren. Håndblåst krystallklart glass ikke maskin laget. Laget med tykt glass for den perfekte Bubble Bowl Vase. Skålens kurver bøyer lyset som skinner på den. Som om glasset isolerer omverdenen fra det som ligger innenfor. Denne enkle designen er noe mystisk da den beskytter det som ligger i, men viser også skattene til alle som ser innvendig.


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX3406 Fancy Flat Round Wholesale Clear Glass Vase Fish Bowl for Home

image001(001)

Materiale

Glass

Størrelse

Dia15cmXH15cm

Teknikk

Munn blåst

MOQ

500 stykker

Leveringstid

Innen 25 virkedager etter at vi har fått depositumet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og balansen med T / T etter mottak av B / L på e-post.


produkt detaljer

1


Produksjon& Pakke

image010


applikasjon


Vår service


Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert i å produsere høykvalitets fancy flat rund engros klar glassvase fiskeskål til hjemmet. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Vær så snill å legge inn en bestilling av disse delikate glassproduktene laget i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: fancy flat rund engros klart glass vase fiskeskål for hjemmet, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel

You Might Also Like