Liten Bird Glass Dome

Denne lille fuglglasskuppelen er med bambusbunn. Størrelsen er 90 mm x 140 mm. Denne glasskuppelen kan brukes til å beskytte samleobjektene dine mot støv!

Produktdetaljer

Denne lille fuglglasskuppelen er med bambusbunn. Størrelsen er 90 mm x 140 mm. Denne glasskuppelen kan brukes til å beskytte samleobjektene dine mot støv! Enten du bruker den til å vise kunstige planter, figurer, elskede keepsakes eller andre gjenstander, kan denne dekorative glasskuppelen skape en vakker utsikt i huset ditt. Hvis du har noen spesielle design, vennligst kontakt oss og vi aksepterer også tilpasning!


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX3203 Small Bird Glass Dome

Materiale

Borosilikatglass

Størrelse

Dia 90mm x Høyde 140mm / godta tilpasning

Teknikk

Munn blåst for hånd

MOQ

500 stk

Leveringstid

Innen 25 arbeidsdager etter at vi mottar innskuddet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og balansen ved T / T etter å ha mottatt kopien av B / L via e-post.


Flere produktbilder

initpintu_

Produksjon og pakke

Råmaterialet er borosilikat glassrør for å lage en vakker glasskuppel. Denne glasskuppelen er en fuglformet topp. Hvis du trenger, har vi også bjørn topper, hjerte topper, ball topper, og så videre. Det er bambusbaser og trebaser. Klienter kan velge baser de liker.

2


applikasjon

Glass kupler er en av de beste gaver til familie, elsker og venner. Du kan sette inn blomster, stearinlys, led lys, luft-planter, og så videre. Alt du vil kan vises godt i glassdyner. Hvis du trenger, kan vi også tilpasse glassdyner som kundenes krav.

3

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på produksjon av høy kvalitet liten fugl glass kuppel. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel