Mellomstørrelse Display Glass Dome

Ta en ekstra berøring med iøynefallende stil til din stue eller spisestue med denne toppkule-displaykuppelen.

Produktdetaljer

Ta en ekstra berøring med iøynefallende stil til din stue eller spisestue med denne toppkule-displaykuppelen. Denne glasskuppelen er nyttig for å beskytte samleobjektene dine mot støv! Enten du bruker den til å vise kunstige planter, figurer, elskede keepsakes eller andre gjenstander, kan denne dekorative glasskuppelen skape en vakker utsikt i huset ditt.


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX3202 Mellomstørrelse Display Glass Dome

JX3202-01 (001)

Materiale

Borosilikatglass

Størrelse

Dia 150mm x Høyde 250mm / godta tilpasning

Teknikk

Munn blåst for hånd

MOQ

500 stk

Leveringstid

Innen 25 arbeidsdager etter at vi mottar innskuddet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og balansen ved T / T etter å ha mottatt kopien av B / L via e-post.


Flere produktbilder

Produksjon og pakke

Vår fabrikk leverer alle typer glassdyner, inkludert tilpassede størrelser. Hver glasskuppel vil bli pakket med sin base i en styrofoam pakkebokser. Hvis kundene har spesielle pakkekrav, kan vi også produsere pakker som deres krav.

2


applikasjon

Ta en ekstra berøring med iøynefallende stil til din stue eller spisestue med denne toppkule-displaykuppelen. Denne glasskuppelen er nyttig for å beskytte samleobjektene dine mot støv! Enten du bruker den til å vise kunstige planter, figurer, elskede keepsakes eller andre gjenstander, kan denne dekorative glasskuppelen skape en vakker utsikt i huset ditt. Det er en av de beste gaver til familie, kjæreste og venner. Hvis du trenger, kan vi også tilpasse glassdyner som kundenes krav.

3

Forespørsel