Middle Diamond Glass Dome Med Wooden Base

Denne diamantglasskuppelen er med bambusbunn. Størrelsen er 120mm x 180mm. Bruk denne diamantkuppelen til å lage dine egne dekorative arrangementer.

Produktdetaljer

Denne diamantglasskuppelen er med bambusbunn. Størrelsen er 120mm x 180mm. Bruk denne diamantkuppelen til å lage dine egne dekorative arrangementer. Du kan sette deilige kaker, vakre blomster, nydelige leker, og så videre. Det er det beste valget for deg å gi denne spesielle gaven til venner og familie.


Produksjonsbeskrivelse

Modell nr.

JX3204 Middle Diamond Glass Dome med trebunn

Materiale

Borosilikatglass

Størrelse

Dia120mm x Høyde 180mm / godta tilpasning

Teknikk

Munn blåst for hånd

MOQ

500 stk

Leveringstid

Innen 25 arbeidsdager etter at vi mottar innskuddet.

innbetaling

50% innskudd med T / T, og balansen ved T / T etter å ha mottatt kopien av B / L via e-post.


Flere produktbilder

initpintu_

2


applikasjon

Bruk denne diamantkuppelen til å lage dine egne dekorative arrangementer. Du kan sette deilige kaker, vakre blomster, nydelige leker og så videre. Det er det beste valget for deg å gi denne spesielle gaven til venner og familie. Alt du vil kan vises godt i glassdyner.

3


Vår service

4_

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på produksjon av høy kvalitet midt diamant glass kuppel med tre base. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel