Unik fargedesign glassvokslysestake

UNIK FARGEeffektdesign: Enkel og unik design kombineres med vintage og klassiske elementer som gir et unikt og tidløst konsept til interiøret. Fargen er varmeoverføringstrykk , gjør fargeeffekten naturlig og fast.

Produktdetaljer

▲ UNIK FARGEeffektdesign: Enkel og unik design kombineres med vintage og klassiske elementer som gir et unikt og tidløst konsept til ditt indre rom. Fargen er varmeoverføringstrykk , gjør fargeeffekten naturlig og fast.

▲ SIKKERHETSGAVEPAKKE: Lysestaker pakkes individuelt med en kvalitets brekkesikker eske, slik at den kan beskytte lysestaken og også gjøre den til en flott gave til dine venner og familie.


Produkt detalj

▲ Modellnr .: JX3116

▲ Materiale: Glass

▲ Størrelse: Diameter 105mm, Høyde 120mm

▲ Teknologi: Trykket av maskinen

▲ Pakke: Ett stykke i en indre eske, eller som kundekrav


Produktbilde

JX3116-1(001)JX3116-2(001)JX3116-3(001)


Produksjonsprosess

3116


FAQ

Jingxin Glassware er et ledende foretak som spesialiserer seg i å produsere unik fargelys glassvokslys av høy kvalitet. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til dine krav. Bare legg inn en bestilling av disse delikate glassproduktene produsert i Kina hos våre produsenter.
Hot Tags: unik farge design glass voks lysestake, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset, høy kvalitet, laget i Kina
Forespørsel