Rektangulært blått lys med glassbelegg for aromaterapi

Glasskyggen av lampe som er vist på de tre bildene viser at produksjonsprosessen er åpenbart munnblåst, fargen på blått og hvitt skiller seg ut fra aromaterapi glasslampens skygge.

Produktdetaljer

produktbeskrivelse

Glasskyggen av lampe som er vist på de tre bildene viser at produksjonsprosessen er åpenbart munnblåst, fargen på blått og hvitt skiller seg ut fra aromaterapi glasslampens skygge. Nyt den behagelige aroma uten vedlikehold, pæreendringer eller hodepine.

2_


spesifikasjon

Navn

Rektangulært blått lys med glassbelegg for aromaterapi

Merke

Yancheng Jingxin

Størrelse

Lengde: 65mm; Bredde: 41mm; Høyde: 75mm

Form

rektangulære

Farge

Blå og hvite

Materiale

Glass

bruk

aromaterapi

Stil

Moderne

MOQ

500pcs

Type

Innendørs belysning tilbehør


Produksjon og pakking prosess

Blown Glass Lamp Shade  Process.jpgFAQ

1. Hva er din fordel?

①: Vi er forskjellige fra andre handelsselskaper er at vi har vår egen fabrikk, design team og produksjonslinjer.

②: Våre designere og tekniske arbeidere har jobbet i glassfelt mer enn 10 år. I de siste årene har vi hjulpet mange kunder med å fullføre sine spesielle design med hell.

2. Kan jeg få prøver?

Vi gir vanligvis eksisterende prøve gratis. Men en liten prøveavgift for kundedesign. Prøvekostnad refunderes når bestillingen er opp til en viss mengde. Vi sender vanligvis prøver av FEDEX, DHL, UPS eller TNT. Hvis du har en fraktkonto, vil det være greit å sende med kontoen din. Hvis ikke, kan du betale fraktkostnaden til vår konto, vi sender med vår konto.

3. Hvor lenge er prøven ledetid?

For eksisterende prøver tar det 3 ~ 4 dager. Hvis du vil ha dine egne design, vil det ta 7 ~ 10 dager, underlagt vanskeligheten med designene dine. Uansett vil vi svare raskt på forespørselen din.

4. Hva er din MOQ?

Vanligvis er vår MOQ 1000 stk, men vi kan akseptere lavere mengde for prøveordren din. Vær så snill å fortelle oss hvor mange brikker du trenger, vi vil beregne prisen rimelig, og håper du kan legge lagerordrer etter å ha sjekket kvaliteten på våre produkter og å vite vår tjeneste.

5. Hvor lenge er masseproduksjonens ledetid?

Det vil ta 10-25 arbeidsdager for de produktene du velger. Vi har stor produksjonskapasitet, noe som kan sikre rask leveringstid, selv for lagermengde.

Forespørsel