Drop Formet Glass Essential Oil Aroma Bloom Diffuser

Denne essensielle oljediffusoren gir et flott tillegg til alle rom eller arbeidsplasser takket være den stilige, håndblåste glassdesignen! Ikke bare passer den med de fleste déco., Men det sprer essensielle oljer (solgt separat) som en fin tåke, slik at deres dufter og helsemessige fordeler sprer seg over et helt rom for å skape en beroligende og forfriskende aromaterapi opplevelse.

Produktdetaljer

Denne essensielle oljediffusoren gir et flott tillegg til alle rom eller arbeidsplasser takket være den stilige, håndblåste glassdesignen! Ikke bare passer den med de fleste déco., Men det sprer essensielle oljer (solgt separat) som en fin tåke, slik at deres dufter og helsemessige fordeler sprer seg over et helt rom for å skape en beroligende og forfriskende aromaterapi opplevelse. I tillegg tilbyr tre lysmoduser tilpasset atmosfære for å forbedre hjemme-spa-opplevelsen enda mer!


Egenskaper

5 timer i kontinuerlig modus

3 Lysinnstillinger: Ingen lysmodus, pulserende eller stabil effekt

Holder 100 ml vann

11 timer i intervallmodus

6_

2


Lignende produkt

3(001)

Jingxin Glassware er en ledende bedrift spesialisert på produksjon av høy kvalitet dråpeformet glass essensielle olje aroma blomst diffusor. Vi kan ikke bare tilby deg tilpasset service, men også hjelpe deg med å designe produktet i henhold til ditt krav. Vennligst vær ledig for å bestille en del av denne delikate glassprodukter laget i Kina hos våre produsenter.
Forespørsel