Hjem > Om oss

Yancheng Jingxin Glassware Co, Ltd , etablert i Jiangsu-provinsen i 2013, er en samling praktisk glassprodukter produksjon foretak av forskning, design, utvikling, produksjon og salg i ett, som spesialiserer seg på produksjon av topp kvalitet glassvarer produkter, inkludert glass lampe skygge glassflasker, glasskopper, glasspotte og tekanne, kjøkkenglass, glassjulepynt, laboratorieglass, glasslampeholder og annet borosilikatglass ... Jingxin tilbyr komplette pakke- og garantitjenester til kunder, som treplugg, base, tilbehør og etc. Tilpasning er også akseptert.

 

Jingxin er opprettet av profesjonell produksjonsteam, strenge designteam og ansvarlig forretningsteam. Jingxin startet som en liten operasjon, men har nå blitt en av de ledende leverandørene innen glassindustrien i Kina. Jingxin-fabrikken har over 300 ansatte, og årlig salgstall overstiger USD20 millioner. Jingxin tror på "Basis på kvalitet, og vinn fra kreditt". Velutstyrte fasiliteter, dyktig produksjonsteknologi, mangfoldige og ferdige produksjonslinjer og god kvalitetskontroll gjennom alle produksjonsstadier, noe som gjør at vi kan imøtekomme alle kundenes krav. Jingxin-produkter overholder internasjonale kvalitetsstandarder og er verdsatt i en rekke markeder rundt om i verden. Hittil har Jingxin eksportert til mange land, som USA, Storbritannia, Danmark, Frankrike, Italia, Australia, Brasil, Sør-Afrika, Japan, Korea, Singapore, Filippinene og andre land.Produksjonsprosess


production process.jpgGlobale kunder


CustomersJingxin Team


公司办公场景-1.jpg


会议室-1.jpg


Jingxin glassvarer er mye brukt til hus dekorasjon, restaurant, hotell, servise, laboratorie og andre næringer. Jingxin håper å etablere et langsiktig samarbeid og vinn-vinn-forhold med kunder. Jingxin vil være en ideell partner for deg. Velkommen til å besøke oss når som helst.