Yancheng Jingxin Glassware Co, Ltd , etablert i Jiangsu-provinsen i 2013, er en samling praktisk glassprodukter produksjon foretak av forskning, design, utvikling, produksjon og salg i ett, som spesialiserer seg på produksjon av topp kvalitet glassvarer produkter, inkludert glass lampe skygge glassflasker, glasskopper, glasspotte og tekanne, kjøkkenglass, glassjulepynt, laboratorieglass, glasslysholder og annet borsilikatglass ... Jingxin tilbyr komplette pakke- og garantitjenester for kunder, som treplugg, base, tilbehør og etc. Tilpasning er også akseptert.

 

Jingxin er opprettet av profesjonell produksjonsteam, strenge designteam og ansvarlig forretningsteam. Jingxin startet som en liten operasjon, men har nå blitt en av de ledende leverandørene innen glassindustrien i Kina. Jingxin fabrikken har over 300 ansatte, og årlig salgstall overstiger USD20 millioner. Jingxin tror på "Basis på kvalitet, og vinn fra kreditt". Velutstyrte fasiliteter, dyktig produksjonsteknologi, mangfoldig og fullført produksjonslinje og utmerket kvalitetskontroll gjennom alle produksjonsstadier, noe som gjør at vi kan imøtekomme alle kundenes krav. Jingxin-produkter overholder internasjonale kvalitetsstandarder og er verdsatt i en rekke markeder rundt om i verden. Hittil har Jingxin eksportert til mange land, som USA, Storbritannia, Danmark, Frankrike, Italia, Australia, Brasil, Sør-Afrika, Japan, Korea, Singapore, Filippinene og andre land.


production process.jpg


Jinxing glassware clients.jpgJingxin glassvarer er mye brukt til hus dekorasjon, restaurant, hotell, servise, laboratorium og andre næringer. Jingxin håper å etablere et langsiktig samarbeid og vinn-vinn-forhold med kunder. Jingxin vil være en ideell partner for deg. Velkommen til å besøke oss når som helst.